Wie zijn wij?

Laat ik mijzelf nog even kort aan u voorstellen. Mijn naam is Frank van der Klok, 31 jaar oud en woonachtig in Sappemeer. Sinds 2015 heb ik besloten mijn hobbymatige werkzaamheden voor het auto poetsen om te zetten naar een professioneel autopoetsbedrijf. Hierdoor staat service en kwaliteit nòg hoger in het vaandel dan voorheen. "Luisteren naar wat de klant écht wil is onze kracht bij CarClean van der Klok"

Over CarClean van der Klok

Uw auto is natuurlijk een kostbaar bezit en deze wilt u dan ook graag zowel van binnen als buiten mooi houden. Of u deze auto nou zakelijk of privé rijdt, het blijft een persoonlijk visite kaartje. Een nette auto straalt immers meer uit dan wanneer een auto er niet glanzend bij staat.

Ook wanneer u afstand wilt doen van uw auto voor bijvoorbeeld verkoop, levert een auto, uit eigen ervaring van CarClean van der Klok,  meer op als u de auto een goede poets- en reinigingsbeurt laat ondergaan.  Dit is zowel aantrekkelijker voor particulieren die u auto bezichtigen maar ook voor een inruil bij de autodealer.

Bij CarClean van der Klok wordt gewerkt met professionele poets- en reinigingsmiddelen. Ook het personeel weet met deze professionele poets- en reinigingsmiddelen een auto zorgvuldig te behandelen zodat er aan alle eisen en wensen van de klant kan worden voldaan.

Of het bij CarClean van der Klok nou gaat om een simpele wasbeurt van uw auto of om een complete ‘Showroom klaar’ pakket; alles is mogelijk tegen zeer scherpe tarieven.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Schroom dan niet om contact op te nemen  met CarClean van der Klok! Dit kan zowel telefonisch op 06 15 65 19 60, als via de mail, te bereiken op info@carcleanvanderklok.nl.
Graag tot ziens bij CarClean van der Klok.

Bekijk de Tarieven
Frank van der Klok